Letalski band DSP SEM SW ZRAKA FM sprejemnik modul za Digitalno iskanje stereo radio Zrakoplova stolp klic 64-108MHZ 118-138MHZ + Remote

Dobavljivost: Na zalogi

SKU: m565

€15.42

letalski Digitalni radio iskanje

Plošča je treba kupiti ločeno

Opis: Značilnosti:

Ta modul je letalski polno-band kratkovalovno FM radijski sprejemnik odbor s shuttle iskanje funkcijo in tiho delovanje, ki vključuje visoko občutljivost radio čip, DSP avdio signala v procesni modul, stereo audio ojačevalnik, ir daljinsko upravljanje, LED zaslon in druge naloge vezje, ki je skupaj z visoko občutljivostjo vse-digitalno iskanje postaj FM radio.

Delovni voltage3.7 ~ 5.0 V

FM frekvence: 64-108MHZ

SEM frekvenca: 522-1773KHZ

JZ frekvenca: 2.3-30MHZ

ZRAK frekvenca: 118-138MHZ amplituda modulacije (AM)

Ta modul ima naslednje značilnosti:

1: Uporabite napredno digitalno audio tehnologijo za obdelavo signalov (DSP) in phase locked loop (PLL) demodulacijska tehnologijo, da bi kakovost zvoka bolj realističen in uspešnosti bolj stabilen.

2: 5-mestni LED digitalni cev zaslon je intuitivno in velikodušni, in zaslon je svetlejši in bolj temeljito.

3: popoln digitalni nadzor, enostaven za uporabo in naredijo izdelek bolj stabilno in trajen.

4: Vgrajen DSP digitalni mljackanje procesor, FM ni signala, avtomatski izklop, znebiti razdražljiv, šumenje tradicionalnih radio.

5: v Realnem času, prikaz RSSI in SNR vrednosti trenutne postaje in visoko frekvenco ojačanje AGC.

6: 7 različnih EQ izenačevalnik prilagoditve lahko prinese različnih kakovosti zvoka, izkušnje, ko poslušate FM glasbe.

7: 16-stopnja nastavljiv mljackanje ravni.

8: 64-ravni digitalno prilagajanje glasnosti območju.

9: Visoko frekvenčnega signala, ojačanje, pridobijo lahko nastavite tako, da samodejno prilagoditev in ročno nastavitev.

10: Lahko shranite 1000 radijskih frekvenc (FM.Srednje val.Kratki val.Letalski vsak 250).

11: Z infrardečim daljinskim upravljalnikom funkcijo lahko uporabite ujemanje daljinski upravljalnik za zamenjavo vseh funkcij tipko daljinskega upravljalnika modul, ki daje uporabnikom več priročno obratovalne izkušnje.

12: Prihaja s stereo dvokanalni 3Wx2 avdio ojačevalnik, le povezati dve zvočniki v obliki high-end stereo radio.

13: FM/AM en gumb samodejno iskanje postaj funkcije.AIR band je avtomatsko platformo za skeniranje funkcijo.Skeniranje je hitro zaključena v roku 2 sekund, nastavite frekvenco, od 1MHz.Skeniranje je nadaljevalo, dokler ni signala je prejel in optično branje platformo, ki je prekinjen, se odpravi potreba po umetni Težav optično branje platformo.

Varnostni ukrepi pred uporabo

1. Ko je modul priključen na anteno in napajanje, bodite pozorni, da preverite napetosti napajanja in pozitivne in negativne elektrod pred poganja naprej.Delovna napetost ta modul je za 3,7-5.2 Proti, in maksimalne napetosti ne more biti prekoračena, drugače modul bodo spali.Priporočljivo je, da uporabniki uporabljajo baterije ali železno jedro transformatorji +7805 regulator napetosti čipov na napajanje.Poskusi, da ne uporabite stikalni napajalniki.Najbolj EMI o stikalni napajalniki bo povzročila veliko motnje v AM/SW band, ki lahko povzroči neuspeh prejeli radio v načinu radia.fenomen.

2. Če uporabniki potrebujejo zunanji avdio ojačevalnik, je najbolje, da ne uporabite Razred D digitalni ojačevalnik, ki bo tudi motiti sprejem radia način.Poskusite uporabiti linearno avdio ojačevalnik.

3. Modul privzete nastavitve za radio FM način prejemanja, ko je modul je vklopljen.Lahko poiščete radijsko postajo z nastavitvijo višini potenciometer.Frekvenčni prikaz vrednosti bo spremljal spremembe in prikaz trenutno frekvenco.Če trenutni FM kanal stereo, je "STERO" zeleni indikator sveti.Zvočnik je priporočljivo, da uporabite par 16Ω/0,5 W ali 8Ω/0.25 W zvočniki.Ob upoštevanju stabilnosti napetost akumulatorja v letalstvu sprejem, je priporočljivo, da glasnost zvočnika ne sme biti prevelika, ali pa priklopite zunanji avdio ojačevalnik.Ker glasnejši obseg bo povzročilo motnje pri napajanje in vplivajo na prejemanje učinek.

4. Modul AM antena tuljavo uporablja I-oblikovan 220uH induktivnost kot SEM preprost antena (lahko prejeli tudi veliko enot, morate videti, če pride do motenj v lokalni signala.Če motenj je veliko, ne boste mogli prejemati postaje).Uporabnik lahko ga nadomestiti z Magnetna palica antene (220-420uH).Magnetna palica antene treba daleč stran od modul, kot je daleč, kot je mogoče, tako da SEM/SW band sprejem signala občutljivost je boljši in sprejem, je lažje.Glejte stikalni načrt za podrobnosti.

5. Antena, ki je v glavnem odgovoren za sprejemanje radijskih valov iz vesolja.Glede na izbiro pravne antena, dolžina antene je čim bližje 1/4 valovne dolžine od prejema frekvenco.Na primer, če želite prejeti 100MHz radijske postaje, idealna dolžina antene je L=(val hitrost/frekvenca) /4=300000000/100000000=75 cm.Priporočljivo je, da uporabite bič antena namenjena za UKV-radio s dolžina 75 cm.

Vsebina Paketa

100% Čisto Nov

1 X letalstva Digitalno iskanje radijskih Dostava :

Sprejmemo samo Naslov,Prosimo, prepričajte se, Da je 100% prav.

Predmeti, ki ste jih naročili, ki bodo dobavljeni iz 1 delovni dan po Zračni Pošti, ko bo vaše plačilo je jasno.Država

Združljiv Znamko/Model NOBENŠtevilka Modela FMBlagovna Znamka DYKBmetered

Oznake: DSP, airband, dsp procesor, samsung a730f ds, air band radio, dsp radio, tim brown širok sprejemnik, fm radio, air band prejeli, antena sdr.

Napiši mnenje

Ocena