110V / 220V 75-vatne žarnice Gospodinjski DIY Električni Razpršilec Paint Spray Pištolo s 600 ml Zmogljivosti in Lijak za Pleskarska Dela

Dobavljivost: Na zalogi

SKU: m421

€32.91 €20.73

Opis Zmogljivosti:600ml Brizganje Razdalja:10 cm Delovni Tlak:>=0.8 MPa Material: Inženirske Plastike Barva Dobava Metoda: Sesalna tip Mešanje Način: Zunanji mešanje spray pištolo Napetost: 110 / 220V, 50Hz / 60Hz Moč: 75-vatne žarnice Delovnega Toka: 0.4~0.6 Barve Odvajanje Količina: 200 ml/min Značilnosti:

- Primerna za brizganje vse vrste barve, vključno lateks barve, oljni osnovi barve, na vodni osnovi barve, hiša barve in madežev.

- Hitrejši in lažji način, da barve, ta električni barve razpršilec, bo vaše slikarstvo delovnih mest lažje.

- Visoka učinkovitost proizvodnje, lahko v veliki meri izboljšajo premaz učinkovitost premaz prihrankov, enostavno za uporabo.

- Posebej izdelane komponente, izjemno odporen, enostaven za razstaviti, čiščenje in vzdrževanje.

- Široke uporabe: za vsa slikopleskarska dela, kot so hiše, garaže, krovi, pohištvo, ograje za notranjo ali zunanjo uporabo.Opomba:

- da bi zmanjšali nevarnost električnega šoka, ne izpostavljajte dežju .hranite v zaprtih prostorih.

- opozorilo nevarnost eksplozije ne pršiti vnetljiva tekočina tveganje za injiciranje ne izpust neposredno proti kožo.

- V bistvu, tekočina, ki lahko tok se lahko razprši.Obstaja določen poraba o usklajenosti.Tam je tok v vgradnjo.Tok je poln.Če je lahko tok v 50 sekundah, to pomeni, da se barva lahko se razprši.Drugače, mora Razredčenih.

- Po vsakem delo je dokončano, morate dodati tanjši (kot so banana voda) na tank, spray je z tanjši večkrat, in spray preostale barve tank in šoba.Na ta način, pištola šoba ne bo ovirala naslednjič, ko se uporablja.Uporabite Delovanje:

- 1. Izpolnite tekoče steklenico z razpršilom.Povezan z 110V ali 220V napajanje, pritisnite na stikalo, pištolo se bo začela, je močno blaženje vibracij zvoka, start pršenje po nekaj sekundah, in spremeni v nizko normalne delovne zvok.

- 2. Če to ne deluje normalno, ko se začne, poskusite prilagoditi bunka na hrbtni strani.Metoda je: prvi vijak na gumb in nato počasi umaknili in test pritisk z roko na 50 cm od šoba, ki je močno konoplje. (Opomba: Po prilagoditvi, ne samo, da se prilagodi)

- 3. Učinkovito razdalji dekontaminacijo je 10-15 cm med šoba in predmet, in se upravlja na padajoči nagiba 45 stopinj, in je poškropiti večkrat, da odstranite madež.Vzdrževanje:

- 1. Spray pištolo, ki lahko deluje neprekinjeno, ampak treba je tudi paziti, da moderateness, da se prepreči pregrevanje škodo.

- 2. zvok, ki je normalen, vendar ni jet, ali jet je šibka, svoboden je šoba je blokiran, šobi je unscrewed, naplavin je odstranjen ali fine igle je nežno razbil od znotraj navzven.

- 3. injekcija je normalno, ampak tlak ni dovolj ali nestabilen, lahko odprete ročaj pokrov, preverite, ali je tesnjenje črpalka je svoboden.

- 4. Ko je operacija končana, se je potrebno, da spray za nekaj sekund, da spray tekočine v črpalki, in nato vbrizgajte nekaj kapljic olja iz nafte luknjo in spray za nekaj sekund.Paket vključuje 1 x Električni Spray Pištolo 1 x Spomladi 1 x Lijak

Certificiranje NOBENBarve Način Dobave Sesalna tipŠtevilka Modela HMX_POW_A0QPokal Glasnosti 600mlBlagovna Znamka ChgImpossMaterial Inženirske PlastikeVrsta Napajanja električniBrizganje Razdalja 100mmPoreklo CN(Izvora)Uporaba Domov DIYVrsta Visok Pritisk PištoloMoč 75-vatne žarnice

Oznake: cedilo za barve, barva postaja, očesa za barve, domače barve škropilnica, air brush, voda paint spray pištolo, električni barve škropilnica, komercialne električne barve škropilnica, zračne barve škropilnica, 22CC.

Napiši mnenje

Ocena