Novo 3 Input 1 Izhod /1 Vhod 3 Output RCA Avdio Input Signal Selektor z Daljinsko Stikalo

Dobavljivost: Na zalogi

SKU: m291

€14.91 €13.27

3 Input 1 Izhod / 1 Vhod 3 Output RCA Avdio Input Signal Selektor Daljinsko Stikalo Za Amp z Daljinskim upravljalnikom Description Samo en klik, da preklopite audio vhod / izhod, odpravo moteč plug-in povezave, poenostaviti svoje življenje, je najboljša izbira za nadgradnjo število širitev ojačevalnik vhodna vrata

Uporaba avdio preklopnik: primerna za tri zvoka preklapljanje možnosti in eno po ravni povezavo, ki jo želite uporabiti, in lokalne vezja nastavljena na dvosmerna, ampak tudi za doseganje vir vnosa in po treh ravni izhod stikalni možnosti, močna.Z njim ne potrebujete več, da ustrezajo različne avdio izhod po fazi, preklapljanje pogosto morali priključite žice in težave, in zdaj je potrebno samo, da se premaknete prsti, enostavno, da bi dobili

To je lahko nastavite : 3 Vrata Vhod 1 Izhod 1 Vhoda 3 Izhod

1. Infrardeči daljinski upravljalnik + gumb za vklop: stroj ima vgrajen ir sprejemnik, ki je opremljen z daljinskim upravljalnikom, ki lahko na daljavo stikalo za zvočni vir.Na kavo, stikalo gumb nastavite tudi tako.Tudi če daljinskega upravljalnika ne morete najti občasno, ga je mogoče enostavno popoln vir zvoka preklapljanje delovanje.

2. Power-off memory funkcija: Ko je sistem vklopljen, spomin ohranja vhodni signal kanal ob zadnji zaustavitvi, in ni treba izvesti prilagoditev vsakič, ko se naprava vključi.

3. dvosmerna 3 vhod in 1 izhod 1 vhoda in 3 izhod: 3 avdio virov lahko ustreza 1 post-ravni, ali 1 zvočnega vira lahko ustreza 3 post-ravni (ki se uporablja za primerjavo test izhodno napravo kakovost zvoka ali izhodne naprave kakovost zvoka je zelo priročno)

4. visoko-kakovostni materiali: zagotoviti, da prenos signalov brez dušenja zvoka, brez popačenj: HI-fi standardni izbor naprave je dokončan, ne potrebujete za opravljanje izboljšanje kakovosti zvoka, vendar se ne sme povzroči dušenje in izkrivljanja; shell telo iz aluminija zlitine material, za zunanji svet nereda signal zaščitni učinek, ki ni majhna.

5. izkušnje učinki: stroj sam, brez hrupa; stikalo za zvočni kanali, čisto, gladko in naravno, brez odlašanja, hkrati stikalo za zvočni vir, ki ne bo povzročil učinek na zvočnika, brez hrupa.

Package :

1pcs Avdio vir preklopnik

1pcs Daljinski upravljalnik

1pcs Napajanje

Blagovna Znamka dower meNajvečja Moč Na Kanal NI MOČPaket Da,

Oznake: zvočni vir selektor, vezje steno, 3 1 signal selektor, zvočno stikalo, selektor zvočnik, rca stikalo, audio preklopnik, audio vhod izbirno stikalo, možnost vnašanja, rca preklopnik.

Napiši mnenje

Ocena