Črpalka Filter Očesa Vreče Filter Črno Medijev Vrečko Velika Črpalka Očesa Vreče za Ribnik Biofilter Akvarij Filtracija in Potapljanje Prostem

Dobavljivost: Na zalogi

SKU: m11399

€3.93 €2.75

Očesa luknje: visoke gostote očesa luknje so tudi in pospravljeno, ki lahko učinkovito filter nečistoč in umazanije, jim preprečujejo vstop v črpalko.To zagotavlja, da je za normalno delovanje črpalke in podaljšuje življenjsko dobo je.Elastični vrečko odpiranje: Tam je vrv na vrečko, otvoritev, ki lahko prilagodite elastičnost vrečko.Vrv lahko zaostrili, ko delajo, da zaprete usta vrečko, in je lahko tudi potegnil narazen, ko ni v uporabi, da z lahkoto odstraniti mrežasto vrečko.

Fine izdelave: v Redu, šivanje, se opravi okoli očesa vreče, da bi se izognili problemom nit, ki pada med uporabo.Fine izdelave zagotavlja stabilnost in trajnost neto vrečko.

Visoka kakovost: Sestavljen iz poliestra z visoko odpornostjo in visoko elastičnost, je kisline in alkalne, odpornih.To je mogoče reciklirati, ker je enostavno za pranje in suho.

Toplo nasveti: Prosimo, preverite velikosti, preden se odločite za nakup.Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih, nam pišite za več informacij o izdelkih.

barve črnaVelikost 31*41cm/12*16inTeža 40gMaterial Poliester

Oznake: akvarij jeneca, akvarij ribnik, akvarijske ribe, žive, akvarij terenec filter, Filter Medijev, akvarij jebo, groot akvarij dekoracijo, črpalka za vodo, akvarij, črpalka vode, scuba potapljanje.

Napiši mnenje

Ocena