FROGBRO WIFI Smart Vrt Namakanje Brezžični Ventil za Vodo Daljinski upravljalnik Samodejno Zalivanje Deluje z Alexa googlova Domača stran Tuya

Dobavljivost: Na zalogi

SKU: m10873

€81.22 €47.11

OPOMBA

1.zigbee pomeni, da je izdelek conect z zipbee prehod,wifi pomeni, da je izdelek conect z wifi 2.Kot je za DN20 pomeni cevovod premera DN20 pomeni 20 mm premera 3.Zadnji notranji vijak z rdečo puščico BSP bolj debelejša,in NPT bolj tanko

Varen in Vzdržljiv Material

To občutljivo smart ventil je izdelan iz high-end SS304 (Hrana Razred 304 Nerjavno Jeklo) in Inženirske Plastike( ABS), zagotavlja vam in vaši družini in varno vodo, in trpežne in pomirjujoče zaščito vašega udoben dom.

Smart Natančen Nadzor Pretoka

Smo nastavili nadzor pretoka vsak deseti prilagoditev, kot so 0/10%/.../90%/100%, z napako 5%.Z aplikacijo na vaš iphone, Samsung, LG, HUAWEI, Google Pixel tako za Android in iOS, tudi lahko obratuje nekaj tablet.Vse je mogoče narediti s prsti kadar koli in kjer koli.

Multi-Scene Uporaba

Ta pametni ventil je mogoče uporabiti za izpolnjevanje različnih vrst potreb, kot doma vodo, vrt namakanje, namakanje kmetijskih in drugih razmer, ki jih normalno ventil za vodo, to smart Wi-Fi ventil za vodo lahko naredil bolje, s popolno kontrolo, da se vsak različnih prizorov, to je samo smart življenje lahko storite.

Pametno Merjenje in Izpada Varstvo

Smart Life/Tuya App lahko bi vam lahko nastavite različne teden časovni razpored in čas odštevanja načrt za vaše potrebe.Všeč mi je, ko je poletje, ki ga želite vode vaš vrt vsake 2:00 - 3:00 PM, lahko to nastavite v vašem app, potem to lahko teči, da urnik samodejno.Ali, ko želite, da vodi vaš vrt za 5 minut, lahko samo nastavite preprosto odštevanje načrt.

Vse Vrste Pribor Možnosti

Opazili smo, da obstaja veliko vrst vodnih velikosti cevi, bomo izbrali 4 mainstream velikost DN15, DN20, DN25, DN32. Ponujamo vam različne možnosti za stranke, lahko izberete pravega, ki bo ustrezal vašim lastne potrebe.Prav tako, si bomo prizadevali, da ponujajo več možnosti in še naprej, če želite dodati več funkcij te naprave, da bi bilo bolj zmogljivo in vaše življenje pametnejši in lažje.

nič

nič

Števec Tip Ac ProVrsta Vrt Vode ŠtevciPoreklo CN(Izvora)Material PlastičniNapetost 5VAmperage Zmogljivosti 2APosebne Funkcije NepremočljivaMoč 10 wattsNačin namestitve Vijak-vVir Napajanja AC/DC

Oznake: igarden smart vrt, doma smart, telefon stick, prilagoditev wifi, razprševanje vode, vrt smart, headphon brezžični, števec za vodo, sportster xl883, notranja polica rastlin.

Dieldirth 2020-12-24

Everything works fine, I recommend the seller

Bcalrs Cyz 2020-12-11

Products ok. Fast delivery. I recommend this seller.

Pulptart123 2020-12-24

Fast delivery within 28 days. Delivered OK. Well manufactured.

Goalkeeper610 2020-12-09

Excellent Product met all my expectations!

Wellcome 07 2020-12-23

Packed well came, visually as in the description, until Connected

Napiši mnenje

Ocena