Led tuš glavo Pisane Samodejni 7 Barvni LED Luči ročni Padavin Tuš Glavo visok pritisk duchas led kopalnica chuveiro

Dobavljivost: Na zalogi

SKU: m10656

€13.91

22358706390021651

Barvita LED Tuš Glavo Barva Spreminja, Tuš Glavo nobena Baterija Ne Kopalniške Opreme

Opis:

LED tuš glavo, da je trenutno priljubljenih elektronskih izdelkov .

Svetlobni tuš glavo svetilka je prosto nameščen na tuš glavo, to je priročen in praktičen izdelek.To je lepo in zanimivo.

To je izdelek, ki izpolni svoje življenje z barvo.To je brezplačno izpolnite vodni stolpec z bleščeče in prosojen sijajem.

Učinek svetlobe je dosežena z vgrajeno LED luči.

Moč, ki ne zahteva dodatnih baterij in napajalnikov.To se napaja v celoti pod vodo.Izdelek je okolju prijazen in varčevanje z energijo.Uživajte v LED svetlobne učinke.

7-Barva self spreminjajo: sprememba barve v tuš!Pisane luči sprememb, ki so v obtoku, barve, modne in praktične.Neodvisne raziskave in razvoj.Na voljo za osebno rabo ali darila!

Značilnost: ni potrebe, napajalnik ali baterijo, vklopite vode in luči!

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na slikah.Hvala!

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

3. Velik tlak vode, ki je potrebna za doseganje LED učinek.Če vaše tlak vode ni visoka, prosim, ne kupiti, hvala.

Tuš Glavo Funkcija LED Tuš GlaveVrsta Osnovna Podpora Za VrstoKončna Površina ChromeBlagovna Znamka MOIIOgrohe led tušSlog Sam GlavoTuš obliko KROGVrsto Namestitve Roko DržiteMaterial Plastični

Oznake: tuš glavo beli krog, orodje pogon sprinkler glave, led padavin tuš glavo kvadrat, kopalnica roko tuš glavo črna, zlitine glavo pokal, tuš glavo samodejno spreminjanje barve, stropna led dež tuš glavo padavin, tuš glavo dež, led, pretok sprinkler glave, voda moč pisane led tuš glavo.

Sunsalia 2021-01-02

Does not like high temperatures, protection is triggered, it goes away!

Napiši mnenje

Ocena