Oblak, Digitalna Budilka, Touch Kontrole USB polnilne Zvok Elektronski Nadzor Temperature Koledar 3d ligent digitalni c

Dobavljivost: Na zalogi

SKU: m10396

€13.61 €10.48

Oblak, Digitalna Budilka, Touch Kontrole USB polnilne Zvok Elektronski Nadzor Temperature Koledar 3d ligent digitalni c Srčkan design, da bi navdušili vaše oči: Z srčkan oblak z dežjem pade, to je srčkan dekoracijo in lahko visijo na stenah ali zaljubljen v hladilniku prek kavljem ali neto. (1 kosov netic kovinske plošče so vključena v paket).

Alarm/Dremež: Samo 24 Ur načinu, lahko nastavite čas v leto/mesec/dan/uro/minute.Ko budilka ugasne, tresenje ura nežno, da začnete Snooze funkcijo, ki bo prižgejo Dremež Kazalnika, alarm bo še naprej zvonil po 5 minut in bo ustaviti zvonjenje 3 minut kasneje brez dotika, nastavitev ali druge intervencije.Lahko pa ga pusti pri miru ali shift gumb za vklop/izklop, da izklopite dremež nastavitev neposredno.

Večfunkcijsko za Čas in Temperatura: Samodejno prikazal v realnem času temperatura v stopinjah Celzija (št Celzija).Prav tako prikaže Čas/Datum/Mesec/Leto, kar je tudi nastavljiva, brez morali ponastaviti čas linije pri premikanju moč načinu, bo alarm z kazalnika, ko je v nizko stanje baterije, ko je le 20% energije, levo.

ligent Sound Control Funkcije: Ko se napaja računalnik ali polnilnik preko USB kabel, je v običajnem načinu, LED indikatorji ohraniti razsvetljava, ko se napaja samo z Li-ion baterijo, da pride v mirujočem stanju, oživiti zaslonu, lahko tapnete to nežno, clap your hands, tapnite na karkoli že je sedel na ali pritrjena in številke se bo ponovila.To je zabavno, da bi jih videli prišel nazaj.

Da svetlobo always on, se prosimo povežite z močjo skozi polnjenje kabel!!!Ta postavka vsebuje vgrajen 900 mAh litijevo baterijo, jo je mogoče ponovno napolniti preko USB kabel za Polnjenje z RAČUNALNIKOM napolniti.Ko si napolniti,Brezplačno poziv bo sveti,in Napolnite poziv bo lučka ugasne, ko je polna.

Nastavitev ure/leto/mesec/dan

Dolgo pritisnite nastavitev Časa tipko, da zaženete nastavitev ure/leto/mesec/dan.In sn je ur, bo začela utripati,pritisnite Številko "+" / " -", da se prilagodi.Nato pritisnite gumb za nastavitev Časa tipko,svoje minut se bo začela utripati,pritisnite Številko "+" / " -", da se prilagodi.Pritisnite gumb za nastavitev Časa tipko tretji,njegovo leto, bo začela utripati,pritisnite Številko "+" / " -", da se prilagodi.Kot je enako kot mesec in dan je nastavitev.Ko ste prilagodite ves čas ,Pritisnite gumb za nastavitev Časa tipko, da ga potrdite.

Nastavitev alarma

Dolgo pritisnite nastavitev Alarma tipko, da nastavite budilko.In sn je ur, bo začela utripati,pritisnite Številko "+" / " -", da se prilagodi.Nato pritisnite gumb za nastavitev Časa tipko,svoje minut se bo začela utripati,pritisnite Številko "+" / " -", da se prilagodi.Potem ko nastavite vse ure ,Pritisnite tipko za nastavitev Alarma tipko, da ga potrdite.

Ime: Cloud budilka

Material: ABS

Barva: Mint zelena

Vhod: 5 V 500mA

Baterija kapaciteta: 900 mAh

Time format: 24-Urni zapis časa,

Velikost: 4.8 x 3.1 x 1,4-palčni / 122 * 79 * 35 mm

Teža: 120 g

Pakiranje Vsebuje:

1x Oblak Budilka

1x USB Kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Slog SodobnoFunkcija luminovaVrsta Prikaza DigitalnoMaterial Stekla & CrystalOblika KvadratniObrazec En ObrazPoreklo CN(Izvora)Motivity Tip DigitalnoVrsta Zaslona led

Oznake: sk watch, tabela ura temperatura vlažnost, cloc, ce28, elektronska ura alarm ure, budilka roza, digitalna ura beli, radio budilka usb, budilka mestno, ura stenska.

Napiši mnenje

Ocena